tisdag 15 juni 2010

Kort med skogstokiga...

Igår fick jag som jag skrev tidigare, hem de stämplar som jag beställt hos Skogstokiga, och här kommer två kort som jag gjort med några av dem.


På det här första kortet, som jag gjort som en handväska, har jag använt pensé/violbakelse från Skogstokiga och en grattisstämpel från Bildmålarna.Den har jag embossade i silver. Har gjort stommen på kortet men ett lila cardstock och det mönstrade pappret kommer från Making Memories. En pappersblomma med knapp fick också vara med.


Motivet har jag färglagt med PROmarkers och laggt Sticklers på blomman och glossy på frostingen.


På insidan har jag använt spellbinders för att få fram en plats att skriva något till födelsedagsbarnet på, lite blommor, en Ja må du leva-ettikett från Skogstokiga och en Celebrate stämpel från Popcorn. Längst upp har jag satt min nya, egna signatur som kommer att återfinnas någonstans på alla mina alster. Denna fantastiska stämpel fick jag i gåva när jag gjorde min beställning hos Skogstokiga. Helt fantastiskt!Närbild på min signaturstämpel...


På nästa kort har jag använt en annan Skogstokiga-stämpel som heter "Bärbakelse" (de ser så smarriga ut att jag blir hungrig). Som stomme tog jag det som blev kvar på det lila cardstocket och ett annat Making Memories papper.


Även detta motiv har jag färglaggt med PROmarkers och använt glossy och Sticklers. Några pärlor och ett papper som jag stansade ut kanterna på fick pryda utsidan.På insidan använde jag spellbinders och några blommor jag gjort själv med en nyhet som kommer från Cuttlebug. Mer om det hur och med vad jag gjort dem kommer snart.

Hoppas att jag har inspirerat till lite mer kortmakeri...

1 kommentar:

Christina sa...

Hej Kattiz
Det där blev ju jättebra. Kul att du fick användning för mallen. Väskkorten tycker jag själv är roliga att göra.
Kram Christina