onsdag 31 mars 2010

Två stående kort

Har suttit nästan hela kvällen och målat, klippt och klistrat och det blev till två kort. Ett påskkort och ett grattiskort. Köpte ju några fina stämplar igår som jag ville prova...Det här första hade jag ett uppstämplat ägg från igår som jag färglade och sen klippte ut för att sedan använda urklippshålet som mall gör två till lika stora som jag målade och klistrade pärlor på. Kycklingen var en av de nya stämplarna och sen stansade jag ut bokstäverna med min fina rosa Cuttlebug och alfabetet Monogram.En blomma och några knappar fick agera stopp åt stådelen....


Sen gjorde jag det här grattiskortet med den stora stämpeln jag köpte igår... blev riktigt nöjd med det. Så fin stämpel... Även grattisstämpeln är ny, men den köpte jag vid ett tidigare tillfälle. En användbar stämpel med grattiskramar :) och vem gillar inte att kramas?
Köpte fyra små burkar av vattenmetallicfärg som jag använt, fin då den skimmrar. Sen använde jag färg från distressdynorna som jag applicerade med en vattenpenna. Kan inte sägas tillräkligt många gånger... jag älskar distress!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello, I enjoy reading all of your article. I wanted to write a little comment
to support you.
My site > best weight loss diet