måndag 7 maj 2012

Marianne Design möter Scrappiz CC

I Scrappiz påsk CC som jag deltog i fanns en utmaning där vi skulle skapa ett julkort och mitt blev i blåa färger. Och för att få en riktigt julig känsla så här i april så krävs det ju lite snö ;) så jag tog fram mina Marianne Design dies och min burk Polar White.

In scrappiz Easter CC that I participated in was a challenge which we would create a Christmas card and mine was in the blues. And to get a really Christmassy feeling like this in April, it takes a little snow ;) so I took out my Marianne Design dies and my jar Polar White.På framsidan av kortet har jag använt dessa dies.
Granen LR0136
Stora snöstjärnan LR0185
Små snöstjärnorna LR0125 
Staketet LR0205

Och på insidan använde jag två lite nyare dies.
Merry Christmas dies LR0225
brevet CR1211.


Och hör å häpna, jag vann!!!! Hur fantastiskt är inte det? Och tro mig, det fanns såååå många urläckra bidrag i den utmaningen så jag har inspiration långt framöver när det gäller julkort.
Och priset får jag från Molly Scrapbooking som sponsrar, ska bli jättespännande att se vad som dyker upp. 
Blir ju som en lilljul :)
Ha en skön dag.

And hear the astonishment, I won!! How amazing is that? And believe me, there were soooo many gorgeous contribution to the challenge so I have been inspired far ahead in terms of Christmas cards.
And the price I get from Molly scrapbooking as sponsor, will be very exciting to see what pops up. Is like a little extra christmas :)
Have a nice day.

Kram / Hugs


1 kommentar:

Kristina "ScrapSalig" sa...

Brrrr, ett riktigt frostigt och vackert julkort! :) Härliga färger och superfint med snöeffekten på granen! Det lilla kuvertet med tagen är helt bedårande, den idéen måste jag också testa, liftvänligt värre =)

Ha en härlig dag och tack för inspirationen!

Kram