tisdag 15 november 2011

Tjoho!!! Äntligen rolig post!

Idag kom min vinst från Roxstamps och jag blev helt överlycklig när jag öppnade paketet!
Anna-Lena måste vara tankeläsare! Och snabb!
Och hur hon kunde veta att mitt lim tog slut i går har jag ingen aning om? Och så roligt att få testa en ny sort som jag vart nyfiken på länge. Och spana in metallberlockerna! Hur läckra är inte dom? Och så roligt att testa ljusbilderna så det ska jag ge mig på i morgon tänkte jag.
Underbara band och pärlor också, det kan man aldrig få för mycket av och så en mycket användbar stämpel! Stämpelälskare som jag är, så kan jag lova ett detta var en vinst jag uppskattade massor!
Stort tack till Anna-Lena och Roxstamps för vinsten. Kan lova att jag kommer delta igen och igen och igen ;)Och förra veckan trillade ett paket från Scraptorget ner i lådan, eller ja rättare sagt så stod det utanför dörren. Vinsten är för Oktobers månadstävling gissar jag för paketet från CC:n såg jag ju på bild och detta var något annat. Också ett underbart paket med massa Magnolia... Papper, stämpel, blad och kristaller!
Kommer att komma till mycket nytta och nöje ;)
Stort tack för en supervinst!


Å vad det är roligt att få hemliga paket i lådan och fler väntar jag på ;) två som fortfarande inte dykt upp från Svensk Scrapbookings CC (måste ha blivit något knas) och ett till från Scraptorget.

Nu ska här sovas. God natt!
Kram

1 kommentar:

Sandra sa...

Grattis Kattiz! Och visst är det underbart skoj att få paket i brevlådan! Jag håller med dig! ;)