söndag 16 januari 2011

Topp 10 2010 - några favoriter

Tänkte visa mina top-tio favoriter från 2010 och jag kan inte säga att det var lätt inte men här kommer de utan inbördes ordning...

Jag gör ju inga mängder när det gäller layouter men här kommer faktiskt en som jag är jättenöjd med.


Hittade en layout till som jag tycker mycket om, ha ha men det kan ju även ha att göra med att jag bara älskar kortet på mig, min bror och hans tjej....


En canvastavla med Halloweentema, jag bara ÄLSKAR Halloween! :)


Sen bara måste jag ha med den adventskalender jag gjorde till min storebrors barn.


Bland korten var det svårt, har ju gjort så otroligt många under 2010 men detta gillar jag lite extra bara för att det är svart och vitt, inga färger! Och det är ovanligt för mig.


Detta kort har jag svårt att göra mig av med så det står på tavelhyllan, vet inte varför, men jag gillar det starkt! Kanske är det motivet och tanken på att resa som tilltalar mig ;)


Här kommer ett av mina favoritmotiv, har gjort ganska många kort med henne men detta gillar jag nog bäst, det är ju Halloweentema ;)


Här kommer ytterligare en av mina favvomotiv och ett kort jag inte kan låta bli att plocka med på top tio :)


Och nästa kort vann jag en Kenny K utmaning med så jag kan ju inte låta bli att älska det :)


Sist ut så kommer det Kexchoklads inspirerande kortet som jag gillar, ha ha ha jo jag gillar ju chokladen också ;)


Måste säga att det var jätteroligt att gå igenom de alster man gjort under året och se hur långt man utvecklats på ett år.

3 kommentarer:

Violets Corner sa...

Vad mycket fina saker du gjort under året, tycker om dina härliga layouter!

Kram
Maarit

Primia sa...

Tycker det var kul att se en liten kavalkad av det du gjort. Så olika saker men så fint. Jag blev väldigt förtjust i den första layouten.

Petra sa...

Oh så mycket fint du gjort. Min absoluta favorit blev nog det kortet du inte kan göra dej av med. Så snyggt och bakgrunden med vattenfallet är jätteläcker. Blir sugen på att skaffa massa nya M-stämplar nu.
Kram