tisdag 7 december 2010

Adventskalender

Här kommer då äntligen min adventskalender! Jag använde mig av 20 små, två stora och en extra lång tändsticksask. Längst fram sitter en liten Risenask. Allt klätt med papper, stämplar är magnolias, blommorna egengjorda, texterna utstansade. Jag har glossat, glittrar, distressat och crackilerat olika detaljer. Alla tendsticksaskarna är målade med akrylfärg och sen har jag satt fast ett mönstrat papper i varje, gjort hål och knutit fast små band. Med finns även rubons och spets, några köpta blommor och rhinestones.Gissa om den tog tid att göra!?!!
MEN så kul de var. I askarna fyllde jag på med tuggumin, legobitar, läppgloss, nagelack, kolor, tior, femmor stämplar, dynor, och i sista en lite större summa som julklapp!
Brorsan ringde direkt när han hemtat ut den på posten och var mycket tacksam och imponerad ( kul man kan impa ibland ha ha ha)

Tyckte själv den blev ganska fin. :)
Hoppas den inspirerar lite.
Kram


6 kommentarer:

Pernilla/Trollwing sa...

My God!! Vilken urhäftig kalender!! Lyllos dina brorsbarn, jag vill me ha en;) Den är så himla fin! Jätteläckert med de olika storlekarna på askar, alla snitsiga detaljer man kan titta hur länge som helst på och den lilla plånboken i lucka 24 är adorable!!

Kram kram (och tack för din söta kommentar på Vilda-bloggen, det värmer!)

Shea sa...

Wow! Vilket jobb du har lagt ner!! Urtjusig!

Mikaela sa...

så läcker och otroligt välarbetad

Carina sa...

Jätte läcker julkalender du gjort, måste varit kul, men mycket jobb. Trevlig kväll /Carina
PS har blivit följar hos dig

Kattiz sa...

Tack tjejer! Det värmer :) Det var lite pyssel men såååå kul å göra.
Carina: Välkomen som följare. Nu i december kommer det komma en candy eller tävling för jag vill fira mitt första år som scrappare så håll utkik.

Stephi sa...

men oj vilket projekt och så himla fint det blev dessutom! Guuud vad du är duktig!!!