måndag 23 augusti 2010

Mitt Hobbyrum är klart...

Nu äntligen har jag ett scraprum så jag slipper sitta på golvet i vardagsrummet med grejor överallt.Och riktigt nöjd blev jag också!

På väggen vid skrivbordet har jag satt upp Ikeas redskapshängare (för kök), där har jag sticklers, glossy, distressdynor, svampar och refill. Stämplar i förpackningar,dies, embossingplattor,halvpärlor, akrylplattor och lite annat smått och gott man vill ha nära till hands.

En lättillgänglig hylla med bandförvaring (2 bestickburkar från Ikea), glasburkar med blommor, blad och lite annat bra-å-ha. Lådor med mindre scrapbitar, färdiga kortstommar, tags och mera blommor.

På skrivbordet har jag papper, tidningsamlare för större scrapbitar och en med mallar och beskrivningar, skrivare och dator, liten redskapskort med de viktigaste som sax, scraper, pincett, pennor och annat. Har till och med plats för en gästscrappare nu :)

En liten bokhylla där min rosa, fina Cuttlebug får hålla till, under lådor med stämplar, A4 papper, askar med smått som brads, eyelets, nålar, rhinestones, knappar, metallberlocker och även den rosa dymon :) Brevid en papperskorg som jag förvarar presentpapper m.m.

Papper har jag i en trälåda, som har tre fack, ska beställa uppdelare dit också om jag inte kommer på någon annan lösning.

På väggarna har jag satt upp flera hyllor från Ikea och olika små lådor för scrapsaker.Två tavelhyllor får visa upp färdiga "verk" och trämonterade stämplar.

Jag använde en tavelhylla för embossingpulver och under hängde jag ytterligare redskapshängare där alla stickers, rubons, alfabet och liknande hänger.

En hylla som sitter väldigt högt upp fick husera sådant jag inte använder lika ofta, andra hobbyböcker och tidningar.Under den en anslagstavla och byrå med lådor märka efter vilken typ av innehåll de har...

I den översta förvarar jag mina punchar, men i de övriga har jag lite annat pyssel som grejor för smyckestillverkning, tvåltillverkning m.m.

Givetvis satte jag upp ett tidningsställ med alla favorittidningar som man vill ha i närheten om fantasin tryter.

Fler lådor med förvaring för blommor,foton och cd-fodral, under en hylla med små trälådor där jag har varje låda med sladdar och tillbehör för kamera, mobil, gps m.m. Givetvis fick förbandsskåpet sitta i hobbyrummet, vet ju aldrig när man får ett pappersskärsår ;)Visst har jag fått det fint? Jätteskönt att ha fått sån ordning på allt. Så nu är det bara att scrappa på...

så happy scrapping på er!
/K

2 kommentarer:

Ciza Patricia sa...

Det blev jättefint! Nu vet jag ju inte hur det såg ut innan, men du har verkligen gjort ett jättebra jobb! Dit kommer jag gärna och pysslar en dag. :) Och du är naturligtvis välkommen hem till mig med.

Kram

onkis sa...

Vilket underbart pysselrum, nu blir jag avensjuk :)