måndag 17 maj 2010

Scrapmaraton på Cloetta

Igår, söndag hade vi ett scrapmaraton på Cloetta. En heldag av scrapping med deltagare från Cloettas personalklubb och lite familjemedlemmar. Det vart en lyckad dag tycker både jag och deltagarna. Så lyckad att vi ska försöka köra en ny dag i juni...
Vi var sammanlagt 13 deltagare som skapade jättefina LO:s, kort och ask. Scrapbutiken var också med och sponsrade med verktyg, material och utmaning med priser. Stort tack till er! Lägger in lite bilder från dagen.


Annette funderar över sitt nästa steg, hon gjorde flera jättefina LO:s och det vinnande kortet i skissutmaningen. Grattis till ett jättefint kort!

Den första utmaningen stod i att göra ett kort med fyra rutor på framsidan, sen fick man välja om man ville har en detalj i rutorna eller en i mitten. Det här är de fyra bidrag som kom in till tävlingen... Kanonfina allihop!

Här är våran yngsta deltagare i färd med att få till blommor på en av alla fina LO:s hon fixade under dagen. Den här tjejen kommer bli ett proffs på scrappbooking
helt säkert, kanonduktig i så unga år...

Scrapbutikens utmaning var att alla fick ett paket, med samma material som skulle skapas ett kort av. Det var en jätterolig utmaning och att se hur olika resultaten kan bli även om alla har samma förutsättningar... Här är de bidragen.... Grattis Sussi till det vinnande kortet.

Deltagarna fick prova på distressing embossing stämpling utstansning av dies och spellbinder, punchrar och mycket annat. I ett anslutande rum hade vi alla verktyg och lite försäljning av papper, för det kan man aldrig få för mycket av.

Här håller Marie på och testar Embossingen. För att förklara för dem som inte vet vad det är så stämplar man ett motiv med en speciell stämpeldyna, häller embossingpulver över, skakar bort överflöd och sen värmer med en värmepistol.

Under dagen stod vi även för både fika och lunch, men det var knappt att deltagarna ville slita sig från sitt pysslande... Tack Sussi för hjälpen av både tillagning och bakning.


Men efter lite mat så får man förnyad energi, eller hur Lena?


Tacopaj med sallad och dressing med gurka och tacochips... mums!

Igen, ett stort tack till Petra och Jonny inne på Scrapbutiken för att ni förgyllde vår tillvara med tips och ideer, sponsring och priser, verktyg och även eran närvaro! Vi hoppas ni vill vara med fler gånger!


Dagen tog slut alldeles för fort som det alltid gör när man har roligt, men vi ser fram emot fler gånger, och glöm nu inte bort att delta i Scrapbutikens månadstävling!

Inga kommentarer: