onsdag 14 juli 2010

Snart spaniendags...

Imorgon drar jag för en och en halv veckas semesterresa till Albir och Alicante i Spanien, så det kommer inte hända så mycket på bloggen under denna tid men jag lägger ut två av de alster jag gjort den senaste tiden så ni har lite å kika på under min frånvaro...

Börjar med ett beställningskort med vissa restriktioner. Följande skulle vara med på kortet: husvagn, fiskespö eller fiskelåda, hund och tåg... salig blandning och det tog endel tankearbete och planerande innan jag fick till det, tåg hittade jag inte alls så det blev att rita ett.


Så tåget hamnade på framsidan, med lite blommor som dekoration.


På insidan har jag använt husvagnen från Vilda Stamps, vovven är okänd och fiskarkillen från Bildmålarna. Grattistaggen är från Skogstokiga.


Sen fick jag en beställning på ett födelsedagskort till en kille som jobbar på byggmax och därav lite byggtema på kortet. Hade ju ett härligt band som ser lite ut som tumstock och brads som ser ut som skruvar. Magnolias pojkstämplar och Bildmålarnas staket. Grattisstämpeln är från Bildmålarna.

Men nu ska jag försöka sova lite, för i morgon bär det iväg! Ska bli så kul. Har lokaliserat en scrapbutik i krokarna som jag ska försöka komma iväg till, men det återstår att se... Hoppas ni har de bra därute i värmen.

Kramar

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka fina kort det blev. Imponerad över hur du fick med alla de där sakerna på ett och samma kort. Ha det skönt i Spanien.